Bruidsbloemen

 

Bij wat bekend staal als "de mooiste dag van uw leven", uw bruiloft, mogen en kunnen bloemen natuurlijk niet ontbreken. Wij van BUXUS bloemenatelier kunnen aan al uw wensen kennis geven. Mooie exclusieve bruidsboeketten van klassiek tot modern, afgestemd op uw garderobe en u als persoon in het bijzonder. Het verzorgen van prachtige corsages, autoversiering, bloemenarrangementen bij u thuis, in de kerk, trouwzaal en feestlocatie is voor ons geen automatisme. U kunt er dan ook van uitgaan dat bij ons al uw wensen met de grootstezorg zullen worden uitgevoerd. BUXUS bloemenatelier staat immers garant voor een perfecte uitvoering. Uitgebreide informatie en documentatie is in de winkel aanwezig.

Bespreekt u uw bruidsboeket bij BUXUS bloemenatelier dan kanuw fotograaf gratis gebruik maken van de unieke locatie, "Landgoed Schoonderbeek" in Putten.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.                                                 Klik hier voor foto's van "Landgoed Schoonderbeek".